|  NL  |  EN  |  FR  |


Uw gegevens

    Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
  •  
    Verblijf gegevens Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Voorwaarden


1 Reserveren
Voor informatie over beschikbaarheid en andere vragen kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch benaderen, reserveren kan alleen via het reserveringsformulier.
Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestiging met een factuur voor de aanbetaling (50% van het totaalbedrag). Deze aanbetaling dient binnen 14 dagen aan ons overgemaakt te zijn. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. U ontvangt hiervan een bevestiging via mail.
De reservering kan alleen door een meerderjarige gedaan worden.

2 Betalen
Het resterende huurbedrag voor de Chambres d'Hôtes, de toeristenbelasting en eventueel Table d'Hôtes dient u voor het uitchecken af te rekenen. U kunt alleen contant betalen.
Voor de Gîte en Caravan geldt dat het resterende huurbedrag plus de waarborgsom van € 150,- (Gîte) en € 75,- (Caravan), minimaal 1 maand voor aanvang van de huurperiode betaald dienen te zijn. Bij reservering binnen één maand voor aanvang van de huurperiode, dient de huurder het volledige bedrag binnen één week te voldoen. Indien de betaling op de betreffende datum niet is ontvangen, wordt de reservering geannuleerd. De betalingsverplichting blijft in dit geval voor 100 % bestaan.
Alle kosten die ontstaan zijn tijdens de huurperiode, bijvoorbeeld toeristenbelasting en Table d'Hôtes, dienen voor vertrek afgerekend te zijn. Ook hier geldt dat u alleen contant kunt betalen.

3 Annuleren
Indien u voorafgaande aan de huurperiode uw reservering wilt annuleren, dient u ons dit schriftelijk te laten weten.
Tot 3 maanden voor ingang van de huurperiode kunt u kosteloos annuleren, het aanbetalingsbedrag wordt dan teruggestort. Bij annulering tot 2 maand voor ingang van de huurperiode bent u het bedrag van de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering tot 1 maand voor ingang van de huurperiode is 75% van het totaalbedrag verschuldigd. Binnen 1 maand is het volledige huurbedrag verschuldigd.
Indien u later aankomt of eerder vertrekt dan is overeen gekomen, dient u alsnog het totaalbedrag te voldoen.

Wij behouden ons het recht voor om bij klachten uit de omgeving, vernieling, weigering om verschuldigde kosten te betalen en dergelijke, de huur op te zeggen. De totale huursom dient in dit geval te worden voldaan.

In geval van annulering door de verhuurder voorafgaande aan de verhuurperiode, om welke reden dan ook, behalve overmacht, is de verhuurder verplicht de aanbetaling te restitueren aan de huurder. Het is zeer aan te bevelen om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten (annuleringsverzekering afsluiten binnen 14 dagen na reserveren).

4 Aankomst en vertrek
De accommodatie is bij aankomst voor u beschikbaar vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek verzoeken wij u de accommodatie voor 10.30 uur te verlaten.

5 Gebruik van de accommodatie
Het afgesproken aantal personen voor de betreffende accommodatie mag niet overschreden worden, tenzij er toestemming is van de verhuurder.
Het is niet toegestaan de accommodatie aan anderen te verhuren.
De huurder komt overeen dat hij/zij de accommodatie goed zal verzorgen en schoon en netjes achter zal laten.
Het is niet toegestaan zonder meerderjarigen in de accommodatie te verblijven.

6 Huisdieren, roken en milieu
Het meenemen van huisdieren is helaas niet toegestaan.
Roken is in de gehele accommodatie niet toegestaan.

7 Aansprakelijkheid
Tijdens het verblijf is de huurder geheel aansprakelijk voor veroorzaakte schade aan het huis, caravan, de inboedel en de tuin. Bij schade dient u dit direct aan de verhuurder te melden. De huurder zal gebroken, vernielde of vermiste voorwerpen vervangen of betalen als deze niet meer gerepareerd kunnen worden. Is reparatie mogelijk, dan zijn deze kosten van de reparatie voor de huurder. In geval van bijvoorbeeld beschadiging van het huis en/of inboedel, dienen deze kosten direct afgerekend te worden. Voor Gîte en Caravan zal verrekening plaatsvinden met de door ons ontvangen borgsom. De ontvangen borg is in geen geval de maximale aansprakelijkheid ten opzichte van de verhuurder. Na een eventuele verrekening zal de verhuurder de borgsom binnen 2 weken na het einde van de huurperiode terugstorten.
Mochten zich tijdens de huurperiode ernstige calamiteiten (b.v. weersomstandigheden, brand) voordoen waardoor de accommodatie niet meer te gebruiken is, dient de huurder alle kosten die tot dan toe gemaakt zijn, te voldoen. Voor alle accommodaties geldt dat de eventueel te veel betaalde kosten binnen 14 dagen door de verhuurder worden teruggestort.
De verhuurder is niet aansprakelijk voor verlies, schade, diefstal of ongeval/letsel tijdens het verblijf van de huurder(s) in de accommodatie of de aangeboden voorzieningen.
De volgende punten hebben betrekking op de periode vóór de huurperiode.
De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden:
- voor enig tijdelijk defect of stopzetting in de verstrekking van publieke voorzieningen,
- voor enig verlies of verwondig veroorzaakt door buitengewone weersomstandigheden of zaken waarover de verhuurder geen invloed heeft,
- voor enig verlies of ongemak veroorzaakt door of ten laste van de huurder als de accommodatie is vernietigd of vergelijkbaar beschadigd.
De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van bezittingen, of letsel van de huurder(s).

8 Eindschoonmaak
Bij de huurprijs is de eindschoonmaak inbegrepen.
De huurder dient de accommodatie veegschoon en afwasvrij achter te laten. Mocht de accommodatie in slechte staat worden achtergelaten, heeft de verhuurder het recht om kosten voor aanvullende schoonmaak in rekening te brengen. Deze dienen direct afgerekend te worden.
Bij de Caravan en Gîte worden deze kosten verrekend met de borgsom.

9 Energie
Voor elektriciteitsverbruik in de Gîte is 60 Kwh (4 personen) en 70 Kwh (6 personen) bij de prijs inbegrepen. Bij meerverbruik rekenen we € 0,15 per Kwh.