|  NL  |  EN  |  FR  |Graag serveren wij u een 3 gangen diner voor € 19,50 per persoon of een 2-gangen menu voor €15, beiden inclusief een karafje wijn en koffie of thee na.

Voor het bereiden van de maaltijden gebruiken wij vaak producten uit de streek en indien mogelijk, heerlijke verse ingrediënten uit onze eigen tuin. Graag wel de dag van te voren doorgeven of u mee wilt eten.
Heeft u specifieke dieetwensen, we zullen hier zo veel mogelijk rekening mee houden.
In principe serveren we vier dagen per week Table d'Hôtes, of op speciaal verzoek. Wij adviseren u graag en reserveren eventueel een tafel voor u, als u buitenshuis wilt eten. Onze omgeving telt vele goede restaurants.

Gaat u een lange wandel- of fietstocht maken, bestel dan een heerlijk lunchpakket voor onderweg. Zelfgebakken brood, belegd met allerlei lekkers, vers fruit en sap, voor € 6,50 per persoon. Graag even de avond van te voren aan ons doorgeven.

Heerlijk 3-gangen menu
Onze gasten van de caravan en de gîte kunnen natuurlijk, indien mogelijk ook gebruik maken van de Table d’hôtes, het ontbijt of lunchpakket (zie pagina met tarieven).